onsdag 30 januari 2008

Pyspunka?

Hemkommen från Gnesta med en hel Golf meddelas det från reparatören via Alice att det är luft i motorn. Låter dumt tycker jag, och jag felsöker av princip inte motorluft.

måndag 28 januari 2008

Gnesta.

Och hur börjar vår idol denna vecka? Jo, genom att köra sönder bilen på väg till jobbet, och därefter lämna den i Gnesta för reparation. Hur tänker han egentligen? Självklart är det min bil och då jag om någon som ska köra sönder den, vilket i det här fallet hade hänt under vår Göteborgsresa nu i helgen. Nu måste jag ju hitta något annat som kan gå sönder.

Fan.

onsdag 16 januari 2008

Ika i Rutan.

Alice har börjat träna. Två gånger har han kommit hem och luktat illa vid matbordet. Två gånger har han åkt bil till jobbat. Gissa hur många gånger han nästan kört hål på den? Lika bra att boka tid på bilfabriken på en gång. Jag tror på höger sida fram, inom tre veckor. Inklusive lyktan också, såklart.

torsdag 10 januari 2008

Fusk.

Här går man och längtar hela December och halva November efter att få sin efterlängtade smyg-GIdiet efter julen, med Alice som huvudsponsor och ansvarig. För jag menar, kött? Mm. Bara kött. Vem vill inte ha det? Och så någon liten morot och halvrutten sallad såklart. Men vad händer? Jag hinner få i mig två dietmåltider innan hela projektet läggs ner. Troligen för evigt och alltid. Så nu är vi tillbaka på kolhydratdieten med kladdkaka, pasta, glass och marmeladade rostbröd.

söndag 6 januari 2008

Mys.

Och varför inte använda hallgolvet som underlag när kläderna ska hålstansas? Gör en gissning om vad resultatet blev.

lördag 5 januari 2008

Emo.

Eller förresten, glöm det tidigare. Han vaknade och hade ner 18 ljus och en blomkruka när han skulle öppna ena köksfönsterhalvan efter att Emo stekt ris i kastrullen. Sen blåste andra halvan upp och lika många till åkte i golvet.

Kärlek i Rågsved.

fredag 4 januari 2008

Genomskådad.

Inte så jävla konstigt att det inte blir några inlägg när min källa undviker dumhetsmakeriet genom att sova mest hela tiden.