torsdag 28 februari 2008

Snickerier.

Nu har jag fått det bevisat, det som jag länge befarat. Att Alice endast ville bo med mig för att göra mitt liv så odrägligt som möjligt. Tidigare i veckan åverkade han nämligen en benfraktur på min stackars kökshögtalargris, som normalt har ett fridfullt liv på köksbänken utstrålandes kvalitetsljud. Nu blev den bara sned och olycklig. Men Twinsen är inte bara händig med bildörrar och ståltråd, utan även plastgrisar och lim.

Dessutom går han hemma och simulerar diverse förkylningssjukdomar. Och smält sönder en stekspade.

söndag 24 februari 2008

Tuppjuck?

Mycket får han stå ut med här, mestadels föga stoltserande bedrifter. Men igår, må ni tro, så var vi ute och roade oss. Och vad händer då? Jo, han åker INTE hem två timmar tidigare än alla andra, utan lyckas hålla sig så pass nykter att han inte bara lyckas roa sig, utan även minnas det dagen efter, efter att ha vaknat upp i Twinsens säng. Dessutom fick vi en invit till Spy Bar av två artonåringar som minsann visste hur stället bedrevs på Dr Albans tid. Det ni.

söndag 17 februari 2008

Måste min mor betala bredband?

Det som är det schyssta med att ha sopnedkast fem meter utanför lägenhetsdörren är att man istället kan lägga soporna att ruttna en meter innanför dörren och sedan åka hemifrån.

Tina, kom och hjälp mig! Hur klarade du dig?!

fredag 15 februari 2008

Fitline!

Fattig är denna veckas Aliceskörd. Dock har jag ändå hunnit skrapa ihop en handduksbunkring och diskmaskinsplaner. Och efter ett propagandamöte har månadsabonnemanget på sektyoghurten stigit till 700-kronornånting.

Han verkar ha slutat snusa, dock ersatt det med nikotinpinnar.

Kanske inte så illa ändå.

lördag 9 februari 2008

Nya tider.

Som i tidigare inlägg sagts så är stunden kommen för pulveryoghurtdiet i en månad för vår förvirrade vän. Dom senaste ryktena påstår ett tillägg till denna diet, nämligen en varierad laxdiet, fast egentligen väldigt ovarierat: lax. ris. ingefära. Varje dag. I en månad.

fredag 8 februari 2008

Fittyoghurt.

Igår fick Alice hem sin efterlängtade skitnordeainternetbankinloggningsdosa. Glad i hågen sliter han upp paketet, tar upp dosan och slår in fel kod tre gånger så att den spärras.

Idag kom han hem med pulveryoghurt för 250 spänn. Samt en löjlig riskoksliknande blandburk som ska stå och skräpa. Jag ger det max en månad, sen är han tillbaka på marshmallowsdieten.

onsdag 6 februari 2008

Ligg.

Och inte nog med att han körde sönder bilen, han såg även till att varningstriangeln bestod av en del för mycket. Såg jag idag. Och så skyller han på den förra ägaren, att den redan var sönder. Han (inte Alice) som skötte bilen så otroligt bra. Mm. Bästa köp. Borde sätta en Twinsen rekomenderar-logga på den.

Precis nu står han i akt med att matförgifta mig samt fjäskdiska. Jag tror han vill ligga ikväll.