måndag 28 april 2008

Det är ju klart.

Att redan ha konstaterat lämpligheten att torka nyfärgat hår med hushållets primärhanddukar gör det naturligtvis inte självklart att det är dumt att göra detsamma en månad senare, fast med blonderat hår. Tur att gult och grönt inte är komplementfärger.

Jävla svampätare.

torsdag 24 april 2008

Sugen.

Den som vill deltaga i en årslång fotsvampslagring är välkommen att flytta hit. För det är tydligen sånt som ingår i ett samboskap med ogeniet. Märkte jag igår. Emo verkar vara lite sugen har jag hört..

tisdag 22 april 2008

Kärlek igen.

Det som är speciellt schysst med att bo med Alice är att man aldrig behöver öppna kylskåpet för att mötas av olivspad utspilld i halva kylskåpet.

måndag 21 april 2008

Bad.

Alltså, till och med när Sverige är Alice-fri gör sig hans existens ideligen påmind. Nu senast skulle jag kliva i badkaret bara för att inse att botten var fylld med någon slags vit sand som krasade lagom behagligt under fötterna. Badsalt var enda tanken som kom upp, vilket givetvis visade sig vara fel. För vad gör man av det utspillda tvättmedlet i tvättsäcken, om inte hälla ur det på ett lämpligt ställe och sedan åka hemifrån?

söndag 20 april 2008

Vikariat.

Alice har, som ni vet, åkt hemifrån för några dagar i lastbilarnas hemland. Lungt hemma, ingen som har sönder saker och gör dumheter. Så det är troligen därför jag parkerar sönder en gammal volvocabs stötfångare ute på gatan. Lite som ett vikariat.

tisdag 15 april 2008

Kalsongrea.

Det är inte bara Fitline som lurar vårt Ogeni till otyg och dumheter. Nu senast har Scania lurat iväg honom till deras motorfabrik för att rätta till Södertäljescanias misstag. Så vilken minut som helst ringer telefonen för avresa till Holland med 500 Twinsenlånade kronor till rena kalsonger. Det betyder en vecka utan fotsvamp och lagad mat för Rågsved.

För övrigt verkar han tro att vaxet mestadels gör hallspegeln till nytta, och inte håret som man annars skulle kunna tro.

måndag 14 april 2008

Alltså.

Gissa vem som först klagar en halv kväll när jag nästan gör slut på champinjonerna, för att två veckor senare laga till dom överlevande. Och sen häva ur sig att han inte ens tycker om svamp?! Nästa gång ska hans oraltermometer få leka analtermometer.

torsdag 10 april 2008

Inte riktigt tid.

För dumheter. Han går mest runt och har fotsvamp. Och pankar sig, så jag måste köpa fotsvampsmedicin. Ikväll är han och dricker öl för 6,50.

tisdag 1 april 2008

Min ängel.

När kreativiteten sinar och pyromangenerna gör sig märkta görs tappra försök i att elda upp mina kaktusar. Snörets väddökaktus stod först på tur. Dock flammade endast lågan bort dom närmsta taggarna, men med tanke på den senaste tidens incidenter så är risken påtaglig att försöket återupptas.