söndag 29 juni 2008

Hej.

Om det är brist på uppmärksamhet från min sida eller dumheter från Ogeniets vet jag inte. Tömt kattlådan har han till och med gjort. Möjligen kan jag lägga in en anmärkning på hans försovande varannan dag, vilket han räddar med bilresande istället för pendel.

Just ja, musikskivor made by Alice som läggs i bilen märks aldrig upp, vilket är ganska irriterande när man sitter där med fem skivor, och man hade för sig att det var något bra på en av dom. Det brukar jag lösa genom att slänga dom, vilka han snabbt återskapar med nya, omärkta skivor.

tisdag 24 juni 2008

Spartips.

Varför spara pengar när man kan köpa hyllplan på Söndag för 400, kasta dom på Tisdag till fördel för andra till troligtvis samma penning?

söndag 22 juni 2008

Design.

Alice omdesignar soffbordet.














Hans garderob byggs för närvarande om, men än så länge har jag inga missöden att rapportera.

tisdag 17 juni 2008

Dyrare än svinto.

En inte ont anande Twinsen slog sig ner vid sin dator efter att vi lyft bort soffan för att säga åt katten att gå hem till sig. Och vad händer? Jo, iBooken bara slocknar. Lyckas starta om den och hålla den i liv i några minuter. Men sen var det kört. Tydligen så har moderkortet gått sönder. Funderar på att laga för överkomliga 7000 kronor plus moms.
Och vad har det här med ogeniet att göra undrar ni? Det tänker jag inte tala om, minsann.

Så observera alltså att detta är ett PC-inlägg och kan därför inte garanteras att kunna läsas av alla.

måndag 16 juni 2008

Fisk.

Okej. Vad skulle en vettig människa göra vars säng var överfylld med kläder och annan skit? Jo, göra några hyllor till sin hyllösa garderob för klädförvaring och stoppa resten av skiten någon annanstans så att sängen blir sovbar. Vad skulle till exempel Alice göra? Jo, han flyttar ut till gästsängen i vardagsrummet istället.

Under min bortavecka har även all mat ätits upp eftersom Scanialönen som vanligt sinade efter två veckor. Men kaffe hade han lånat till. Minsann. Dessutom har vi nämligen fått en inneboende, gratissnyltare dessutom. Ludde heter han och är en osocial liten hårig sak som mest vill ligga och gör att Snörets ögon kommer klia.

fredag 6 juni 2008

Nästan lika dålig som Snöret.

Nu är du inte ensam längre. Alice har också gjort det, fast inte lika mycket med flit. Alltså tappat en glödande fimp in på en av de få oinglasade balkongerna nedanför oss. Fast huset hade inte brunnit upp när han vaknade.