tisdag 30 september 2008

Synd.

En vanlig morgon i Rågsved: Ogeni vaknar, dricker sitt kaffe och klär på sig, inser att hemnycklarna är borta, irrar runt efter dessa, hittar dom och hetsar iväg och glömmer matlådan i påsen på hallgolvet. Det är faktiskt inte ofta som den eventuella matlådan blir uppäten på jobbet.

söndag 28 september 2008

Givetvis..

..ska jag förstå att inte använda gräddfilen till något annat än till den bakade potatisen, eftersom det tydligt påtalats för Emo.

Dålig 90-talsmusik på klubb var planen i fredags. En lämplig buss var inplanerad, men gick såklart i stöpet, eftersom allas vår kärlek inte visste vart körkortet var. Någon position på passet kunde inte heller angivas, eftersom det verkar självklart i hans värld att inte ha någon koll på det förutom när man tvingas i panik leta efter det fem minuter innan det behövs. Så efter en missad buss Twinshittas passet. Så vart låg då körkortet? Jo, väl nere vid bussen visar det sig att bröstfickan är fylld med både körkort och SL-kort.

lördag 13 september 2008

Hantverkstips!

Pröva att göra ett hål i en betongvägg genom att borra åt fel håll. Fördelen med detta sätt är att det tar mycket längre tid, blir ett väldigt tattigt och för brett och odjupt hål, förstör borren totalt och krossar hantverkarens humör totalt så att svordomarna närpå överröstar slagborren.

Ett annat tips är att måla tapeterna bruna, för att sedan råka riva loss en inte helt osynlig del av tapeten och få följande eleganta resultat.

lördag 6 september 2008

Jag vet.

Vi åker på Tech-noir och antar att dom andra har inträdespengar att låna ut, eftersom den egna femhundringen lämnades hemma eftersom att plånboken tappades bort för en månad sen.
För en stund kändes det som att vi var ihop.

tisdag 2 september 2008

Utelåst.

Om Ogeni skulle utelåsa sin egen sambo skulle väl ingen bli särskilt förvånad? Mer underligt är det att Ogeni lyckas utelåsa grannen Emo från sitt hem (säkerhetslåset olåst när Ogeni går in eftersom Emo inte fått den nyckeln, låser säkerheteslåset när han går). Dessutom gör nycklarna (som vi har i hos oss för nödlägen) till detta hem ohittbara och glömmer telefonen i bilen så att Ogenisupport förblir stängd under den kritiska kvällen.