lördag 30 maj 2009

Sms-bidrag från Leipzig.

Ha Hur nummeu out hui.fi men jag K.lk såg idol

tisdag 26 maj 2009

Svordomsrisk.

Ogeni ditt jävla cp, ge fan i att gnälla på kylan i lägenheten, stänga igen alla fönster och dörrar, för att sen dra ner till tvättstugan.
Och som vanligt så specialtorkar du tvätten genomblöt med torkskåpsdörren öppen. I och för sig en variation mot öppen torktumlardörr.

söndag 24 maj 2009

Förväntad comeback.

Lite oroväckande att Ogeni nu dagarna efter Emos synthinköp sitter och läser annonser från thomann.se. Har både missöde #1 och #2 helt fallit ur historien?
Pålitliga rykten säger dock att siktet är mer inställt på en ingångskamera a'la videofunktion för 5-6000.

onsdag 20 maj 2009

Vikariat #4.

Som vanligt när Ogeni sköter sig oOgeniigt sker hjälteinsatser på andra håll för att rädda bloggens höga anseende och garantera framtida inkomstbringande.Och den här gången är det så Ogeniigt så det är skrämmande. Snörets Tunturi (cykel alltså) är nämligen numera återvinningscentralens Tunturi efter den årliga bortforsling från cykelstället på Erstagatan pga avsaknaden av ägarmärkning.

lördag 9 maj 2009

Smittad/Vikariat #3.

I ett försök att motbevisa tvivlarna i Rågsved har det spontaninköpts ett par inlines, som, enligt både min egen och Ogenis utsago, endast kommer att fungera som engångs, för att sedan långtidsförvaras i lämpligt förråd i väntan på slutkassering. Så jag gjorde samma sak, men hävdar å det bestämmaste att mina minsann är flergångs.

Emo vikarierar vidare med gedigen betongforskning med de senaste rönen att inte bara träborren, utan även metalborren är ett mindre lämpligt val för hårda väggmaterial som hus vanligtvis består av.

Tankningstips.

Det händer bara Ogeni att någon slangat golfen nästan tom natten innan han ska åka till jobbet.

lördag 2 maj 2009

Tvättips #3.

Eller snarare torktips (följ instruktionerna noga):
1. Tvätta.
2. Lägg i kläderna i torktumlaren.
3. Låt bli att stänga luckan och sätta igång.
4. Inse misstaget en timme senare.