lördag 20 februari 2010

Inlägg 213.

Upphovsmannen till den betydande delen av sidans material har på oklar grund börjat uppvisa vissa oklara protester mot sidans framtida existensberättigande, så därför avslutas högst sannolikt framtida uppdateringar här och nu den 20/2 2010 klockan 00:50.

fredag 19 februari 2010

Lägenhetstips

I bostadssökartider är en bra grej att ha något slags papper på någon slags inkomst. Eftersom Ogeni tillfälligt är studentogeniserad måste papper visas på att något slags arbete utförts innan studentogenieriet, så att bevis på framtida a-kasselikviditet kan uppvisas för eventuella kontraktstanter.
En annan bra grej är även att detta slags papper som Ogeni visserligen har, saknar fem månader eftersom det skrevs i studiesökartider, och "glömdes bort" att kompletteras i jobbavslutartider. Historiens bonus kommer i form av att bokfabriken kånkat sedan någon månad med minskad kompletteringsförmåga som följd.

onsdag 17 februari 2010

Felsökning.

Såklart det är mitt fel när mattetentan misslyckas för definitivt inte första gången, eftersom min billiga 100-kronorsminiräknare inte är lika häftig som Ogenis borttappade 300-kronors. En spårlöst försvunnen formelsamling bidrog inte heller till några poäng, liksom ett gäng säsonger That's 70s show och till antalet oräkneliga timmar dataspelade.

Utsikterna för veckans eltenta såg även lika mörka ut, ända tills elboken hittades i garderoben, aka gästsängen.

fredag 12 februari 2010

Dubbel övningskörning.

Eftersom den textila övningskörningen vanligtvis genomgår lysande resultat siktades målet mot nya äventyr, denna gång kombinerad sy- och pratagamlalastbilsminnenjunta på Kungsholmen hos någon random Scania-snubbe. För att festa till det lite tränades det extra mycket på att (inte) nå slutdestinationen via så gott som samtliga Kungsholmens enkelriktade gator. Eller i alla fall så många man hinner med på en halvtimme-trekvart utan att komma till målet.
För er som inte varit hemma hos random Scania-snubbe tar det vanligtvis två minuter på oenkelriktat vis.

söndag 7 februari 2010

Tätt på given.

Som gårdagens reseledare försåg jag mitt resesällskap med en planerad SL-resa till Frihamnen för avresa med skabbig synthkryssning. Lätt att ordna eftersom 1:ans buss går till just Frihamnen. Vad som inte ingick i planeringen var en tokstressig tvåkilometerslöpning i vinterkylan, eftersom Frihamnen enligt denna erfarenhet inte är samma sak som Värtahamnen, där Silja envisats att lägga båten.

fredag 5 februari 2010

Matlagningstips #5.

Utgå från ett gediget recept på potatisbullar. Blanda alla ingredienser enligt recept, men riv potatisen för grovt. Inse omöjligheten att få ihop en vettig maträtt av bunkens innehåll och häll i enorma mängder mjöl, mixa väl.
Stek med smör, och njut av flottigt potatisbröd med lingonsylt.

Vikariat #5.

Eftersom gårdagens enda ogenisering består i att vara utfattig pga obefintlig ekonomisk planering hoppar jag järvt in och inte hämtar ut ett paket, eftersom avin lades på ofrivillig kylning någonstans mellan hemmet och paketfabriken. Så nu får jag gott sitta och skämmas i äkta ogenianda i två veckor i väntan på påminnelsen.

I övrigt visar även framtidsprognosen för fortsatt ekonomisk bankrutt pga kommande gasräkning och skabbig synthkryssningskuld.

torsdag 4 februari 2010

Missnöjesersättare.

Det har kommit till min kännedom att ett visst missnöje föreligger i läsarkretsen, och därför utgår dagens ordinarie ogenidokumentation för att istället ersättas med följande hejdlöst tokroliga klassiker:

-Jag fryser.
-Ställ dig i ett hörn.
-Men hur kan det hjälpa mig?
-Jo, för att i ett hörn är det alltid 90 grader.

Hett köptips.

tisdag 2 februari 2010

Matlagningstips #4.

Spara tid och får mer smak: Koka upp potatis och vatten, gå och spela Left 4 dead i en timme. Låt dig därefter smakas av kombinerad överkokt, ångkokt och torrstekt potatis, och en kolsvart kastrull, och inte bara på insidan.