söndag 30 maj 2010

Magiskt..

..är det när de sedan fyra dagar nyinköpta pilotbrillorna visar sig vara både repiga och redigt sneda, trots ett ogeniintyg om att inget kan ha hänt, eftersom de hela tiden legat i pilotbrillsfodralet (och uppenbarligen på hatthyllan, där de togs ifrån). Magin eskalerar när pilotbrillsfodralet öppnas och de orepiga och redigt osnea visar sig.

måndag 24 maj 2010

Speltips

Rekordhållarna i ett random flashbaserat onlinespel kan lugnt pusta ut. Inte för att motivationen försvunnit, inte heller för att spelet var för svårt, eller att tangentbordet slagits sönder (även om det ibland görs idoga försök), utan för att rekordet som skulle tagit Ogeni upp på den åtråvärda topplistan gjordes utan den föregående användarinloggning, med ett anonymt icketopplisteresultat som följd.

torsdag 20 maj 2010

Hemmatips

Inte nog med att ingen diskar vid min frånvaro (fast nu ljuger jag, veckodisk tillämpas fritigt), utan rakningen blir även en mindre upphetsande upplevelse, eftersom rakapparaten som vanligtvis används ingår i min packning. Stackars ensamma hemmavarande varelser får då tillgodose sin glesa skäggväxt med engångshyvlar à la Rivjärn från Clas Ohlson.

måndag 10 maj 2010

Papperstips

Kan det bero på att det sparas ett par meters promenad som motiverar Ogeni till att ta rullen från hållaren i badrummet istället för att ta sig ända till toapappersskåpet när det ska till att lekas uppsugande aktiviteter, och därmed göra mina toabesök ovälkommet riskfyllda?