onsdag 30 juni 2010

Tarofiv i presir.

Torde vara ett uttjatat ämne vid det här laget, eller så har detta missöde helt enkelt inte fått plats bland alla andra. Hur som helst så är det god tid att informera Ogeni om att vi inte har lyckan att ha en kylskåpsfe som mer än gärna skruvar åt alla korkar och lock efter kökshärjningarna. Och om nu locken kräver en förpacknings-professor för framgångsrika påskruvningar, så rekommenderas det att mer än gärna låta bli att lägga ner allehanda halvskruvade juice-paket och andra lättflytande såsprodukter i kylen. Detta eftersom vi pga kylan inte heller har någon juiceälskande kylskåpshund.

onsdag 16 juni 2010

Hårtips.

Det där med frisyrbeslut är knappast vår väns mest starka sida, speciellt när förändringarna vanligtvis utförs själv, alternativt av andra under promillehaltiga förhållanden. Därför borde resultatet vara mer tilltalande när ingreppen utförs av någon hårutbildad. Men tydligen är missnöjesresultatet det samma, eftersom han timmarna efter kapningen insåg att en kam hade varit ett bättre frisyrval, istället för det numera kortklippta.

måndag 14 juni 2010

Spartips?

Ett tips på hur man med nära nog hypnoslika prestationer skapar stor Ogeniförvirring är att i hans närvaro plocka fram sin egen plånbok, stoppa i några cirkulära valutabaserade metalldelar och påtala något om sådana pga storleken inte gillas.
Resultatet blir att plånboksägaren morgonen därpå är en plånbok fattigare, trots att både hela och halva huset letats igenom. Orsaken torde vara hypnosbaserad identitetskris, då Ogeni i förvirringens hetta fått för sig att det var han själv som titulerade som plånboksägaren, och lagt den i säkert förvar och väl gömd under huvudkudden.

lördag 12 juni 2010

Skönhetstips.

Inte för att på något sätt tala gott om golfens halvrostiga kvasilack, men att använda scotchbrite vid rengöringen innebär knappast någon föryngringsprocess för besiktningsångesten.

torsdag 10 juni 2010

Parktips.

Glädje kan inte skapas eller förgöras, utan endast ändra form eller förflytta sig. Jordens glädjehalt är och kommer alltid vara konstant. Och för att ofrivilligt bekräfta påståendet lämnar Ogeni, efter en promillehaltig parkkväll, kvar både sin iPod och tillhörande högtalare till glädje för någon anonym upphittare.

onsdag 9 juni 2010

Omväxling.

Tråkigt är det för kylsåpet att alltid få vara 8 grader. Klart festligare att lämna dörren helöppen och släppa in lite sommarvärme i några eftermiddagstimmar.

onsdag 2 juni 2010

Tandtips.

Som ett litet bakisförnöjande skönhetstips kan rekomenderas att efter en mindre nykter tillställning komma hem med ett stycke minneslucka, samt ett stycke aningen mindre framtand.

tisdag 1 juni 2010

Packningstips.

Packningen till mixern kan sättas på två sätt. Ett rätt vilket gör mixern tät, och ett fel, vilket inte alls gör den tät. Ogeni har såklart den dåliga smaken att välja det senare och skapar små, förvisso matchande rosa, milkshakepölar här och var i köket.