måndag 22 november 2010

GI-uppföljning

Eller GI är egentligen en grav felbenämning när det gäller Ogeni, det som praktiseras sedan förra veckan verkar vara den egenpåhittade bacondieten, för att i enstaka fall sätta i sig kyckling och en och annan öl och våffelbuffé. Men torkställningen då? Har faktiskt använts som träningsmaskin minst en gång i veckan sedan inköpet, alltså mer än dubbelt så många gånger som den stått skamsen som just tvättork.

lördag 20 november 2010

Tveksamma investeringsbeslut

Eftersom den ivårasköpta inte helt billiga väckarklockan konstaterats vara värdelös pga svårförstådda alarminställningar (hur nu det är möjligt) vikarierar telefonen som väckarklockebackup, en inte helt enkel uppgift då den placeras med omsorg i vardagsrummet.

fredag 19 november 2010

Färgfest

Trots att det numera helrakade Ogeniet är just helrakad är det inget som hindrar honom från att vid en tveksamt effektiv hårtoning i Latexkvinnans boning skapa ofrivilliga och ännu mer tveksamt estetiskt lila mönster på soffkuddarna.

torsdag 18 november 2010

Glasfest

I ett försök att minska hushållets diskmaskinsbehov skapas det i slaskskåpet rediga högar av före detta dricksglas. Försöket måste ses relativt lyckat, då ena glastypen till antalet halverades på bara att par kvällar.

Kaffefest

Varför köpa bryggkaffe när man kan köpa värdelöst kokkaffe och ständigt ha en utlöst mögelbomb i kaffekannan?

onsdag 17 november 2010

Småtjatigt?

Och för att fira den nytillkomna utmobbade familjemedlemmen (101030. Kvasicykel.) och den oförändrade hängbuken påbörjades i måndags höstens traditionsenliga gi-försök.

torsdag 4 november 2010

Kängtradition

Sedan augusti har det varit tradition att varje månad införskaffa sig ett par kängor, eftersom det verkar föreligga en slags besatthet av detta skodon. November blev ingalunda annorlunda, och ett par armeinspirerade militärkängor traderades in för att utöka antalet skohyllevärmare av denna typ till halva dussinparet och återigen försöka köra likviditeten i botten innan halva månaden har gått.