måndag 27 december 2010

O-Gi

40 dagar sedan senaste rapporteringen kring bacondieten. Ungefär fyra dagar sedan dieten utmynnade i sedvanligt nederlag. Kunde redan innan julfirandet ana sprickor i baconfasaden, då det gick åt osedvanligt mycket vörtbröd hemma i Rågsved. När sedan bjudmat och julöl fanns i närmast obegränsade mängder på Hyttgatan var det nog ingen som skulle tro att motivationen skulle hålla längre. Men 36 dagar får ändå ses som en uppryckning från tidigare veckodieter. Däremot lär resultatet vara okänt, då data för både in- och utvägning saknas.

lördag 25 december 2010

pinPhone

Eftersom nya simkort vanligtvis vid leverans förses med pinkod är det som gjort för att Ogeni ska åka till Falun med nya iPhonen, leka slut på batteriet första kvällen bara för att inse att koden tryggt förvaras hemma på köksbordet.

lördag 11 december 2010

Korvbak

Finns behovet att göra av med flera hundra på fint kött och samtidigt skapa sig tveksam fest- och bakisunderhållning är dagens heta tips att göra flera kilo totalt oätbar och ohyggligt ful fläskkorv, som endast skulle få poäng av svenska nekrofilföreningen. Bonusen är att lägenheten i ett par dagar luktar som något gammalt och väldigt avlidet.

onsdag 8 december 2010

iPhonevad

Av någon anledning dras det ingen lärdom av tidigare erfarenheter av telefonöden, då det sällan händer att telefonen lever i snitt mer än ett halvår. Att han är inne på den femte telefonen på ett år är ett faktum som totalt ignorerats. Det är därför det pågår en vadslagning om hur länge den nya avbetalningstelefonen får leva innan displayen tappas sönder, alternativt tar ett vinglasbad.
Kan dock tilläggas att jag fick viss positiv uppmärksamhet för förslaget om drulleförsäkring.

Gästrumslampa

Efter mer eller mindre evigheter av olampat i skogsmetalrummet pga tidigare kända faktorer förflyttas gästrumskronan, en miniatyr av den enorma herrgårdskronan, till den numera belysta star craft-hörnan. Fick avhjälpa det hela med att ta ner den extremt fula ikea-kronan från vinden.

lördag 4 december 2010

Metallborrsbetong

Eftersom det verkar vara utanför kännedomen att jag sedan tre år tillbaka har en komplett borrsats helt oväntat i verktygsskåpet sker betongborrningen istället med en av de två metallborrar som fortfarande finns kvar i Ogenis numera ännu skralare samling. Lite snett, lite vint och lite större hål än planerat med andra ord.

fredag 3 december 2010

Träningstips

Ogenicitat: Men jag orkar ju inte träna.
Tur då att en torkställning inköptes just för detta ändamål.