söndag 24 juli 2011

Bokvikariat

Att Snöret i timmar bokstavsordningssorterat tre billybokhyllor skönlitteratur hindrar inte hennes sambo att under högtalarinstallationen (förvisso omedvetet) osortera större delen av samlingen.

lördag 23 juli 2011

Soffbestyr

Eftersom Ogeni när som helst blir dubbelsoffsägare fanns planer på att bli enkelsoffsägare genom ektorpsavyttring till sjukhuskollegan. Pengafrågan var löst, släpet var bokat och Ogeni hade ordnat dragkroksbil. Dessvärre bokades släpet i kolleganamnet och inte i dragkroksbilsförarens, och eftersom kollegan inte var närvarande vid släphämtningen fanns ju inget kreditkort med rätt namn att dras för att försäkra sig om framtida eventuella krockkostnader, så släphämtningen uteblev, likaså ektorpsavyttringen. Varför bokningen inte namnombokades för att förhindra kollegans ersättande ikeabaserade ektorpbesök är mindre känt.

torsdag 21 juli 2011

Festivalinfo

Sommarens tyska festivalande genomfördes inte bara med hjälp av hela lönekontot, utan även datamaskinen fick bidra med sitt liv, mindre praktiskt nog efter att samtliga festivaltillverkade foton datoröverförts och därefter kameraraderats.
Däremot stod inte hårddisken för ovanstående nederlag, så bilderna kunde ändå återuppstå, vilket tyvärr är ett nederlag för rolighetsfaktorn i inlägget.

tisdag 19 juli 2011

Backlog

Förutom avsaknad av snowboardfärdigheter under vårens idrebesök har det även på senare tid framkommit att viss sovrumsbetonad bomullstextil inte automatiskt ingick vid stughyreri. Idén om att uthyreriverksamheten möjligen kunde bistå med dito lakan verkade inte heller slå igenom, varför vistelsens nattaktiviteter fick genomföras härligt lakanlöst.

söndag 3 juli 2011

Joursömnspecial

Jourhoreri och ett jourjobb just avklarat. Jourbilar hem för lite rågsvedssömn, bara för att vid hemkomsten inse att en viktig nyckelknippa inte ligger särskilt tillgängligt. Två heta möjligheter uppenbarar sig:
Den långsiktiga åkatillbakatilljobbetochhämtahemnycklarna-kandidaten, eller den mera kortsiktigt bekväma läggasigiskåpetpåjourbilen-kandidaten, i väntan på nästa jourryck? Personligen hade nog jag valt den mindre kända åkatillbakatilljobbetochläggamigijoursängen-kandidaten.