måndag 6 oktober 2014

Tandvick

Efter att ha insett det mindre begåvade med att dricka te i kombination med det senaste visdomstandstillskottet provades det istället en avancerad nerkylningsteknik i form av en frusen låda korvstroganoff i snöretsize. Efter att det bara nästan fungerat insåg jag det ännu mer avancerade, nämligen att stoppa in kalla saker i det fiffiga hålet som går direkt in till visdomstandsutrymmet. Fungerade över förväntan.
Eftersom skarabon ogeniar i min ovetskap i just Skara är det därför jag själv som står för dagens bidrag.

måndag 15 september 2014

Verklighetstillverkning

Minnet om att kontosaldot sinat vid senaste inköpsaktiviteten kom ifatt mig kring essingeleden vid dagens efterjobbethemfärd. Lite konstigt tyckte jag eftersom det dagarna innan fanns minst ett par fyrsiffriga belopp bokförda. Ännu konstigare var att jag inte kunde minnas den alternativa betalningen med det alternativa kortet, eftersom jag vanligtvis tvingas leta djupt i minnet efter koden, och kortanvändningen således borde finnas som något slags minnesfragment. Började misstänka en möjlig förklaring på ogenifenomenet, vilket bekräftades efter en bankinloggning:
Minnet var endast ett resultat av den senaste nattens remsömn. Ja, en dröm alltså, för er som fyllt knivlådan med favoritgröten.

tisdag 27 maj 2014

Reinkarnation? Nja, men ett nytt inlägg i alla fall.

Sådärja, allt innehåll är upplåst för allmän beskådan och eventuell ogeniförtret. Får se om det kommer mer eller om detta är ett onenightstand.

För er som inte vet är en eventuell Skara-flytt stundande för vårt framtida industriprogrammerargeni. Där går det att köpa en lägenhet för 35000. Är osäker på om det finns fler fördelar.

För egen del hade jag jourhoreri för några veckor sen. Sista dagen avslutades med att skrämma igång Tant J:s kökskyla med min blotta närvaro. Eller om det var lite tur också. Till följd av jourhoreriets bristande sömnmöjligheter glömdes moppens tankbehov bort och halvvägs hem kom soppatorsken ikapp med tillhörande promenad.