söndag 23 mars 2008

Skitarsele.

Dags att återta eldtillståndet för dagens klantarsele, på obestämd tid, helst tills vi flyttar till ett vattenhus eller en iglo. I julas fick jag nämligen ett par fem-armade ljus av min biologiska mamma. Ett av dom hade Alice och Emon lagt beslag och börjat elda på idag. Och det gick rätt så bra, i flera timmar. Men sedan så föreföll det sig att ljuset var utrustat med ett tygband längst ner innan armarna går ihop till en. Till och med en blind get hade noterat detta. Det gjorde visserligen Alice också, men först när den stått i lågor en stund och lite för mycket stearin runnit nedanför, lyckligtvis mest på hans lego-hårddisk. Med hjälp av en tröja och vattenkannan blev resultatet följande:


















Ni som följer detta kan alltså konstatera att det här är andra gången som något brinner upp i lägenheten med Alice i närheten. Om inte så har jag nu gjort det åt er. Kanske dags att montera en personlig brandvarnare i något av hans kroppshål?

Första inköpet efter Scania-lönen gick för övrigt åt till att bland annat köpa ett nit-skärp, som, när han kom hem, visade sig vara lika mycket för kort på honom som det var för långt på mig. Efter att pomberingen tagits bort.

1 kommentar:

sopelisop sa...

Köp en ficklampa åt Alice! Så kan han fickla lite när han vill mysa till det.