onsdag 27 augusti 2008

Uppföljare.

Ogeni är pågång. Sängen ska säljas, till fördel för en framtida steampunksäng han inte har råd med (därmed är det sista spåret av förra årets mastodontinköp på Ikea vid inflyttningen utplånat från rummet). Offret är Emo, som om en vecka bor i lägenheten snett mitt emot på samma våning, tillsammans med katten och kattmamman. Men risken är att köpet hävs, då det nyss visade sig att istället för att köpa 140-ribbotten till stommen, så köpte Ogeni två 70-bottnar. Detta är dock inga problem, ända tills man lägger sig i sängen något våldsammare än en valfri 90-åring med ledbesvär. Resultatet blir en mysig grop i sängen och delar av ribbottnen placerade på golvet.

Vissa kanske minns historien om 70-sängen från Jysk? I sagovärlden är allt 3, 7 och, eeh, 9? Svaret i liftare är 42. I Ogenis värld är allt 70.

5 kommentarer:

snoeret sa...

För att nu försvara stackars Alice lite måste jag påminna om att det inte finns ribbotten som är 140 cm bred och att man då är så illa tvungen att köpa sjuttisar vare sig man vill eller inte...

Jag vill däremot minnas att det glömdes saker på IKEA ett flertal gånger. Kommer jag ihåg rätt? Var det inte minst tre turer under en helg?

snoeret sa...

Det är inte Polly-Ester som har lämnat en kommentar, det är jag.

Twinsen sa...

Enligt Ogeni så fanns inte 140 just då. Därav två 70. Hur som helst så är det bara en som lyckas köpa en säng som inte funkar.

Garnet sa...

Vadå Emo och kattmamman? Luktar det romantik? //Ambjörn som alltid är inne på Garnets google när han vill kolla sina saker, och inloggad på sin google när han vill kolla Garnets.

Twinsen sa...

Luktar nog mest hyresavier..