söndag 7 december 2008

Auktion. Ej Ogenibaserad.

Då och då händer det att saker dyker upp här hemma. Saker jag inte känner igen, antar är Ogenis och så ligger dom i ett par veckor. Ogeni gör samma sak, antar att det är mitt. När det missförståndet rätts ut åker grejerna över till Emo, eftersom det måste vara hans. Sista utvägen nu är en auktion, alternativt att den rättsmäktiga ägaren skriker till innan det är för sent.

1. Första objektet är en mössa, med det ståtliga märket Team Sweden, inte fy skam. Dock rätt ful. *

2. En synnerligen ful, använd, dock ej illaluktande halsduk. Färg: Grön. *

3. Gin-Seng. Ett paket. Jätteäckligt. Oöppnat. *

4. Solglasögon. Svarta. Fula. Säkert något märke också. *

5. Deodorant. Nivea. 24 timmars invisible protection. No white marks dessutom. Oanvänd. Kylskåpskall. *

6. Ljuslykta. Fundera en extra gång innan ni lägger bud, eftersom det egna hemmets smaklöshet måste vara tydligt framträdande för att detta objekt ska känna sig som hemma. *

7. Till sist: Filt, ca 120x120 cm. Vit med skinnbruna kanter. Fleece? Sparsamt använd. *


















* Denna auktionspost har inte undersökts för skador och säljs i befintligt skick. Du bör därför själv undersöka föremålet på visningen innan du bjuder.

2 kommentarer:

sopelisop sa...

Jaha! Mössan känner jag igen. Har själv hittat den på gatan en gång. Men varför den skräpar i Rågsved är svårare att förstå.

Bra kvalitet, så vitt jag minns. Inte nopprig alls. Kostar det att få tillbaka den?

Det är säkert Snörets fel på något sätt.

Hannabanan sa...

Haha!! Var det till er min deo tog vägen!! Jag köpte den i Falun sist vi var där och så försvann den! Fast iofs inte så mycket eftersom den tydligen hamnade i er lägenhet. Och filten - det är allt Snörets fel, den har hon lånat av oss när hon skulle modella på Väddö och aldrig lämnat tillbaka.