tisdag 5 april 2011

Middagstips.

Börja med att införskaffa ett kilo strykbillig torterad köttfärs från IRA:s hemtrakter, stek upp hälften och lägg i ugnsformen, tätt följt av osten. In i ugnen, börja städa och sen duscha. Fyll gärna ut med datamaskinsrelaterade aktiviteter. När doften av sönderbränd köttfärs letar sig ut ur köket någon timme senare är måltiden färdig att serveras. Resultatet som återstår när allt sönderbränt oätligt slängts är 1,5 portioner av väldigt tveksamt smakfull nästan obränd mobbad köttfärslåda som får skolans dito att platsa i Michelinguiden.

Andra hälften används till ett gäng biffar med tveksam sammansättning innan försöket ges upp och kvarvarande färs steks upp och placeras i en plastbunke i kylskåpet för bakterieodlingsverksamhet.

Mosa morötterna som i dagar legat och solat på diskbänken, improvisera ihop enorma mängder örtkryddad rotmos. Ge biffarna sällskap av en del för att spara resten till ovanstående forskningsprojekt.

En vecka senare är det mesta färdigt för sopnedkastet.

Inga kommentarer: