måndag 17 november 2008

Ehh.

Självuppsagd från det nya bokerijobbet väntar Ogeni bara på att få komma därifrån. Till vadå, undrar ni då säkert? Det undrar jag också, eftersom han knappt sökt något annat, än mindre fått något.

Efter lördagskvällens sedvanliga däckande kunde Ogenis lägenhetskompis konstatera både försök att måla insidan av badrumsskåpet sminksvart, samt vardagsrumsgolvet vinrött, på mer tillåtet antal ställen. Känner mig inte alltid misslyckad med att ha en och halvful röd Ikea-soffa.

Dieten har nått sitt slut, dock med rekordresultat. Minst tre veckor har han hållt sig med bara fett och proteiner. Men nu verkar det vara tillbaka på kolhydratsdieten. Visserligen har vågen visat några kilo minus, men det tar det nog inte lång tid innan han åtgärdar den triumfen, inte minst efter gårdagens marängsviss.

Och till sist: Snörets teori om att det inte spelar någon roll hur mycket Ogeni tjänar, eftersom allt ändå skulle göras av med har inte särskilt oväntat besannats, efter två och en halv vecka med närapå dubbel oktoberlön. Ibland har jag svårt att förstå.

Inga kommentarer: