måndag 3 november 2008

Vinvodka och stensäng.

Lördag kväll: Ogeni surplar rött vin i äkta GI-anda och känner hur kilona bara försvinner snabbare än lönen. Sittandes vid köksbordet funderar han på varför det röda lådvinet numera är vitt och inte längre är i sin kartong när han häller upp det. De flesta begåvade hade förstått att det var vodkabaginboxen de kommit över.

Hemkommen från krogen och ett besök på akuten som faktiskt inte Ogeni var orsaken till är det dags för toabesöket. Mitt under akten tas det av någon anledning fram en bunt sedlar ur fickan (eftersom någon plånbok fortfarande inte existerar efter sommarens bragd), några hundra till värdet. Besöket avslutas med att skänka 70 kr till reningsverket.

Och inte för att verka perfekt eller så, men i fredags Ikeade jag en resårbotten, ägnade ett par jobbtimmar åt att fixa delar så att jag och Emo senare på kvällen kunde förlänga och bygga ihop Ogenis nya majestätiska 193,5-långa säng. Synd bara att Ogenis val av sängbotten visade sig vara mer lik en stor tegelsten istället för mjuk och skön. Återbesök till Ikea är att vänta (helst med för liten Golf utan takräcke eller släp).

Inga kommentarer: