tisdag 25 januari 2011

Stånkinvestering

Spontant kan misstänkas att det är av anledning till morgondagens inläggs ännu ej existerande förekomst som vårt konstfattiga Ogeni börjat spana in tavelauktioner på internetbaserade inropningsinrättningar. Tanken på detta för oss såklart tillbaka till tidigare exemplariska framgångsexempel och nu vaknar nog en stilla undran om vad denna omgång har att bjuda på.

Först och främst kan ospontaniteten bekräfta att ovanstående troligtvis endast rör sig om sedvanlig inköpshets i lönedagens anda och inget annat, tyvärr.

Nytt för den här gången är att omgångens inropningtillfälle skett på Bukowskismarkets och inte Metropol, och för den oinsatte är den stora skillnaden att stället bedriver verksamhet, förutom i ogenistaden, även i Malmö och Göteborg, vilket man gör förnuftigt i att iaktta vid budgivning, så att de tre inropade 200-kronorstavlorna inte befinner sig i Göteborg när budgivaren står i Stockholmslagret och försöker göra vinsthemtagningen, vilket medför en kostnadsökning som tredubblar inköpspriset. Tur är det då, att Göteborg är staden med björntjänstarnas möjligheter, vilket minimerar dessa extrakostnader.

Kan tillägga att Ogeni i lönedagens ära köpt sig extra mycket stånk och stön, eftersom inbetalningsbrevet på den avbetalningsinhandlade iPhonen öppnats och avbetalningsvillkoren uppenbarat sig, vilket betyder att hela summan måste avbetalas första månaden, och inte på tre, som det "alltid är på Webhallen". Sen råkar det vara hos Katshing inhandlingen skett den här gången..

Inga kommentarer: