måndag 29 oktober 2007

Ovationer och lik.

Dagens skörd är förvånande nog ganska tunn. Har bara skrapat ihop ett par osläckta lampor och en stereo. Han har till och med lärt sig låsa med polislåset, lillgrabben.

söndag 28 oktober 2007

MacBook.

Okej. Anledningen att det kommer vara lite smådåligt med uppdateringar här är att Alice under veckorna är i Falun och jobbar och därför inte hinner vara här och förstöra. Fast det visste ni nog redan. Men tro mig, uppdateringarna kommer öka ofantligt när han kommer hit och grisar på heltid, förhoppningsvis i december (om han dödar en blatte).

Det första han gör under denna helgvistelse är att tro att det finns öl (alternativt en MacBook) i botten av mina smöraskar, vilket resulterar i febrilt grävande med mina kina-smörknivar och i slutändan en trasig smörkniv. En stund senare gör han om samma sak med nästa smörkniv, men inte på grund av någon MacBook, utan med mening för att han tror att kniven är Ikea-köpt. Och som alla (i alla fall Alice) vet, så ska allt som kommer från Ikea förstöras så fort som möjligt för att inte något ohyggligt ska inträffa.

Så nu sitter jag och försöker intala mig om att hans säng måste delas i minst åtta delar för att inte ytterdörren ska ramla ner i huvudet på granntanten.

tisdag 23 oktober 2007

Horunge.

Skulle flytta upp sommardäcken från bilen till förrådet, och inser till min fasa att afroungen har försökt ta bort nackstödena under bilens faluvistelse, och visserligen tagit bort dom, men även lyckats ta bort ena fästet, som tog flera ögonblick att klämma tillbaka. Viktig fritid gick åt spillo, tack vare att jag måste vara hans extratina.

Kan tilläggas att när jag tidigare fick tillbaka bilen var bilnyckeln böjd. Även den tog minst 62 sekunder att böja tillbaka. Skräpat ner hade han också gjort, samt slitit ner mina splitternya sommardäck från 9 till 1 millimeters mönster på 42 Alice-mil till Falun och tillbaka, så jag var tvungen att köpa nya från den lokala däck-jugoslaven. Låter inte ratten lite illa den med? För att inte tala om Hagsätra-boten han kom med som inflyttningspresent.

Nu ska jag runka i hans rislampa.

söndag 21 oktober 2007

Smygbögerier.

Okej. För att inte vara sämre än Alice's medboende på sjunde våningen på Järnet var det väl här dags att få avreagera sig på alla dumheter vår Alice hittar på, som gör att jag minsann måste vara hans extramamma. För hur skulle det annars se ut? Hans riktiga mamma har ju bara lärt honom att inte beställa årsredovisningar och vara en arbetslös vvs:are.

Så vad är det jag möts av när jag kommer hem med en alldeles för bakfull flickvän? Jo, gårdagens McDonaldsmat hade han minsann låtit stå framme hela natten. Alltså, HELA NATTEN?! Hur tänker han här? Vet han inte att det här beteendet drar till sig flockvis med rådjur och mördarbin?

Vidare kan sägas att han spridit ut minst åtta hårsnoddar över HELA handfatet, vilket får mig nästan illamående. Hans avslutande bedrift bestod i att glömma att köpa ost. Svälta ut mig försöker han med också minsann.